Bent u bij mij geweest en wilt u hier een ervaring of een aanbeveling delen, plaats dan uw reactie onderaan de pagina.

28 Comments

 • Kaiyann schreef:

  I had an amazing Ayurvedic massage By Lenny Janssen.
  Loving, powerful, cleansing, intuitive.
  I felt renewed!
  My energy was full on buzzing afterwards.
  She is really good and I think much more people should know about her and this center!

 • Roger schreef:

  Bij mij is begin 2018 de diagnose Parkinson gesteld, heb veel baat bij de massages van Winant, vooral het verminderen van stijfheid in de spieren, wat deze ziekte veroorzaakt door het niet meer juist aansturen van de neurotransmitters door de hersenen. Ook bevorderen de massages mijn algemeen wel bevinden. Winant is een echte aanrader. Gr. uit Echt

 • Ira schreef:

  Duo Triple Detox
  Sinds Winant zijn praktijk aan de Eikendreef in Haelen heeft, is het mogelijk om een duo-massage af te spreken. Gezellig met je geliefde, vriend(in) gelijktijdig gemasseerd te worden door Winant en Lenny. Beiden zeer ervaren masseurs en prettige mensen met een warm en groot hart.
  Er is een grote keuze aan behandelingen mogelijk en wij, mijn lief en ik, kiezen voor een triple-detox. Drie behandelingen (van elk ongeveer 2 ½ uur) verspreid over 7 dagen met verschillende massages en technieken met als doel ons te ontdoen van gifstoffen die we in de loop van de tijd verzameld hebben.

  De drie behandeldagen verschillen van elkaar, waarbij sommige behandelingen vaker de revue passeren. Het is een palet aan technieken en behandelingen: mukahbuanga (Indiase hoofdmassage) abhyanga (oliemassage), swedana (warmtebehandeling met stoom), shirodah (behandeling van het hoofd met olie), udhwartanam (scrubmassage met kruiden, met en zonder olie), nasyam en dupanam (neusdruppels en behandeling met rook, beiden met kruiden), leverpakking en een lichaamspakking in folie. (voor meer informatie over de behandelingen kijk onder de kopjes massage en therapieën of neem contact op)

  Wij laten ons afwisselend behandelen door Winant en Lenny. Het zijn allebei vakmensen met een grote passie voor hun werk. Ik zou zeggen ervaar het zelf maar.

  We ondergaan de behandelingen in een aangename, rustige en sfeervolle omgeving. De muziek op de achtergrond draagt ertoe bij dat we helemaal in overgave gaan en diep wegzinken in dat wat er komt: emoties, gedachten, totale ontspanning. Het mag er allemaal zijn, het voelt veilig en vertrouwd om het hier te laten gebeuren. De behandelingen volgen elkaar op en lijken met de dag een diepere uitwerking te hebben. Wij hebben er bewust voor gekozen om tussen elke behandeldag minstens één rustdag te hebben om weer bij te komen van de vermoeidheid en te herstellen van dat wat er in en met ons lichaam gebeurt. Na deze detoxweek, waar we ook ons eet en drinkpatroon hebben aangepast voelen we ons weer energieker, frisser en relaxter. En nu vasthouden dat gevoel.

  Groetjes van W en I

 • Linda schreef:

  Na een ayurvedische massage te hebben ervaren in Portugal, zocht ik op Google naar een ayurvedisch masseur in de buurt. Een half jaar en een aantal massages verder kan ik zeggen dat ik super blij ben dat ik Winants praktijk heb gevonden!

  Winant is een heel fijn mens. Ik voel me veilig en op mijn gemak bij hem. Je merkt dat hij de massages met aandacht en plezier doet. Hij voelt heel goed aan wat je lichaam nodig heeft. Hij oefent precies genoeg druk uit en voelt goed aan waar spierspanning zit.

  Ik kies vaak voor de Abyanga, de volledige basismassage. Deze begint met een hoofdmassage, waardoor ik al snel ontspan. De biologische oliën ruiken heerlijk en werken ook ontspannend. Vanwege nek-, schouder- en rugklachten heb ik een paar keer een combinatie gehad van Abyanga met een Vasti (deegrand met olie).

  De massages doen me mentaal en lichamelijk goed. Ik krijg er meer energie van en voel me weer lekkerder in mijn vel. Ik kan het iedereen aanraden. Het is elke keer weer een cadeautje.

 • Marlinda Geypens schreef:

  Ik heb reeds twee Abhyanga, Ayurvedische Basismassages gehad van Winant. Mijn gezondheid is niet optimaal, en ik ondervind veel ongemakken door lichamelijke trauma’s. Na elke behandeling ben ik volledig ontspannen en voel me bevrijd van alle druk op mijn lichaam en geest. Voor Winant heb ik van verschillende masseurs deze behandeling gehad, maar geen enkele investeerde zoveel energie en passie.
  Ook weinigen voelden aan waar het schoentje knelt 🙂
  Ik ga nu ook de behandelingen die Winant me voorgesteld heeft uitproberen. Hij is de enige waar ik me onmiddellijk goed bij voelde en die ik vertrouw. Ben blij dat ik hem gevonden heb 🙂

 • Marlinda Geypens schreef:

  Ik heb nu 3 behandelingen Nasyam, Zuiveringsbehandeling van het hoofd gehad. Ook tijdens deze hele periode van behandelingen (nu nog indien nodig), neusdruppels van Ayurveda gebruikt om de luchtwegen open te houden.
  Voordat ik deze behandelingen bij Winant had gehad, moest ik maandelijks neuraaltherapie ondergaan en dagelijks Cinuforce van Dr. Vogel en Bellozal (Allergie) innemen, en dit meer dan 15 jaar.
  Reeds na de eerste behandeling ben ik met alles gestopt, omdat mijn luchtwegen open waren en de druk in mijn hoofd draagbaar werd. Na de tweede behandeling werd de druk nog minder, en kon ik tegenover voorheen meer weersomstandigheden trotseren, zonder onmiddellijk weer druk in mijn hoofd te ondervinden en de luchtwegen bleven redelijk goed open.
  Ik zal deze behandeling indien nodig herhalen, want al de chemische en homeopatische behandelingen ervoor hebben veel minder resultaat opgeleverd dan deze natuurlijke behandeling. Ook de passie en energie die Winant hierin investeert hebben gelijktijdig een zeer positieve invloed gehad.

 • Carina schreef:

  Door een behandeling met Kati Vasti zijn mijn schouder en lage rugklachten helemaal verdwenen. Ik kan deze behandeling dan ook van harte aanbevelen bij schouder en of rugklachten. Voor meer uitleg zie hieronder:

  Kati Vasti is een unieke Ayurvedische behandeling. Het helpt bij ziekten van de rugwervel. Een deegrand wordt op bepaalde plaatsen op het lichaam aangebracht en gevuld met speciale kruidenolie. Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden op andere plaatsen van het lichaam zoals op de knie (Janu Vasti), schouders/ nek (Greeve Vasti), Nabi (Navel), Netra (ogen) en hartstreek/ borst (Uro Vasti).
  Om het beste resultaat te behalen adviseren wij minimaal 3 behandelingen.

 • Christien schreef:

  Nu 2 keer een massage gehad.Bij de eerste massage merkte ik al,dat er wat los kwam.
  Ik heb de massages als zeer prettig ervaren.Vooral de natuurlijke kruiden olie die Winant gebruikt is uniek.Puur natuur en daar hou ik van.

 • Helmie schreef:

  Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Winant. De omgeving nodigt al uit om te ontspannen.
  Mijn eeuwig durende schouder en nekklachten brachten me hier. Winantj luistert naar je en adviseert als je dit wil.
  Hij masseert als geen ander. Is heel respectvol. En de combinatie van het grote aanbod van verschillende massages maken
  dat ik voor het eerst dichter bij de diepere laag van mezelf kan komen.
  Hierdoor is er meer ruimte en ontspanning in mijn klachtengebied is gekomen. Helemaal top.
  Hij geeft je het gevoel dat er tijd genoeg is. En samen met de thee en al het lekkers maakt een massage hier dat je jezelf een groot cadeau geeft.
  Het totale plaatje klopt wat mij betreft helemaal.
  Een aanrader als je het nodig hebt maar zeker ook zomaar tussendoor, omdat het zoveel meer geeft dan je van tevoren in kunt schatten.

 • Ira schreef:

  Door slijtage aan de onderste drie ruggenwervels leef ik met chronische pijn die mij erg belemmert in mijn dagelijkse zijn. Vorige week mocht ik een eerste (van drie) Kati Vasti behandeling ontvangen van Winant. Het was niet alleen een behandeling specifiek op de pijnplek, ook mijn gezicht, borst, rug en benen werden meegenomen in de massage. De hete olie op de pijnplek, de aanrakingen van mijn lichaam, de ontspanning en de rust hebben veel aangeraakt in mij, er is veel losgekomen. Eenmaal weer thuis voelde ik de moeheid in mijn lijf en heb mezelf gegund om een uurtje te rusten. En daarna… opgestaan zonder rugpijn, ik voelde me weer fris en energiek. Voor het eerst in maanden ben ik pijnloos naar de biodanza gegaan en zonder pijn thuis gekomen. Nu, een aantal dagen na de behandeling voelt het nog steeds beter dan het ooit geweest is met mijn rug.
  Door de eerste behandeling heb ik weer hoop gekregen, hoop dat ik misschien wel weer pijnloos door het leven kan gaan en met die hoop is ook de levensvreugde enorm toegenomen. Volgende week ontvang ik een tweede behandeling en daar verheug ik me nu al op.
  En Winant… hij leeft zijn passie en het is een cadeau dat hij zijn passie deelt.

  Groetjes Ira

 • Anke Jansen schreef:

  Na lang zoeken heb ik de plek gevonden waar mijn migraine klachten echt verminderen. Regelmatige massages, marma en sirodhara behandelingen hebben mijn migraine klachten aanzienlijk vermindert in frequentie en heftigheid. Zelfs tijdens een migraine aanval helpt Winant mij met zijn behandelingen om de aanval te stoppen of sneller en minder heftig voorbij te laten gaan. Vroeger was ik elke 4-6 weken zeker 3 dagen uit de roulatie door zeer zware migraine. Dit hoort voor mij tot de verleden tijd sinds ik door Winant gemasseerd word. Ik kan het dus iedereen met o.a. deze klachten van harte aanbevelen.

 • Joke Lenaerts schreef:

  Ik ervaar de massages van Winand als zeer aangenaam, ontspannend en helend. Winand is een zeer ervaren, deskundig en integere ayurvedisch masseur. Hij heeft mij bijzonder goed geholpen en heb veel vertrouwen in zijn kennis en kunde gekregen.
  Ik kan hem van harte aanbevelen!

 • Armand Gerrits schreef:

  Je geeft je lichaam niet zo maar in handen van zomaar een ander. Winant geeft een persoonlijke benadering van wat voor jou belangrijk is. Hij zoekt daarbij de behandeling die wat voor jou wat kan betekenen. Ik geef mij dan ook niet zomaar over aan iedereen voor een massage. De band die je met hem opbouwt zorgt ervoor dat hij geest en lichaam in een behandeling precies brengt, waar je het samen over eens bent. Bij mij is dat rust, ontspanning en een soort herboren gevoel. Hoe bijzonder is het dat als je knieën en kuiten gespannen zijn, hij dat voelt, zonder er eerst pijnlijk in te kneden? Met zorg en aandacht ontspant mijn spieren van “vierkant en hard” naar “rond en zacht”. Bij geen eerdere masseur was dat zo vanzelfsprekend.

 • Rita schreef:

  Dubbele hernia in de onderrug, wie het al heeft gehad weet dat je dan continu pijn hebt. Een uur bij Winant op tafel liggen voor een “Kati Vasti” en aanvullende rugmassage voelt dan als de hemel op aarde! Het was alsof de olie al helend door m’n hele rug stroomde. Een aanrader!

 • Winant schreef:

  Kitty dankjewel dat ik deze e-mail van je mag delen:

  ….Ik vond het zo bijzonder, zo helend Wat zich liet zien was intens leven……

  Liefdevolle deskundigheid

  Ik glee weg in geborgenheid, beweging, openheid, ruimte en grenzen

  Leven in overgave, zo subtiel.

  Alsof geven en ontvangen zich breekbaar weerspiegelden en ik voelde zo nu en dan trage tranen parelen, zout en zacht

  Ze vonden hun weg en het voelde bevrijdend.

  Soms leek het alsof ik in de diepte indigo in en uit ademde, indigo en Licht

  Ik voelde me gedragen en meegenomen in ‘ de stroom ‘

  Verbindend.

  Paard verscheen, wit

  Licht, lichtheid….vrijheid……

  Ontsluiren van wat was

  Stil worden van de verbanden tussen het een en het ander.

  Met woordeloze taal beroerde je me

  Binnenkant en buitenkant

  Nu

  Mijn hoofd voelt licht en helder

  Ik voel me meer in balans, steviger, gebundeld, gecentreerd en meer gefocust.

  Alsof ik meer beschermt ben tegen het meeresoneren op onderstromen uit mijn omgeving.

  Vata is in ieder geval gekalmeert !!

  In kleur blijf ik opeens hangen bij roden….( draag zelden rood )

  Ik voel hoe het Leven door me heen gaat, me bewoonnt en me op wonderbaarlijke wijze overstroomt ………

  Winant ik wil je nogmaals heel Hartelijk bedanken , alles loopt zoals het hoort te gaan en in deze fase van mijn leven zijn we tochtgenoten !

  Tot ziens!

  Namaste

  Kitty

 • Prachi [Ayurvedische arts] schreef:

  I know Winant since last few years. He performs his work with full care and attention to his clients, and he has very good techniques of different massages specially marmas.

 • Marcel schreef:

  Zondagmorgen een ervaren Ayurvedamassage mogen ontvangen van Winant buiten in de paardenwei. Veel gedachten vielen stuk voor stuk van me af en langzaam kwam ik geheel tot rust. Uiteindelijk met een leeg hoofd heb ik zijn warmte en rust tot me genomen. Deze nieuwe ervaring heeft mij een positief gevoel gegeven. Bedankt, Marcel

 • Christine schreef:

  Na een lange stressvolle periode heb ik de mogelijkheid gehad de Abyanga en de Marma behandeling te ondergaan. Door de professionele benadering, de rust die Winant uitstraalt en de warme en knusse ruimte en massagetafel was het eenvoudig om me te kunnen ontspannen. De sensatie van warme olie die over mijn huid werd gegoten, de rustgevende achtergrond muziek en het tikken van de klok brachten me meteen terug naar het hier en nu. De massage, van top tot teen, voelde helend en deskundig en met iedere aanraking voelde ik de spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon, terwijl mijn bewustzijn verder in mijn lichaam daalde. Ik was zo ontspannen dat ik vergat adem te halen…nadat ik nog even heb mogen bijkomen van de behandeling kreeg ik nog een heerlijk kopje kruidenthee en eenmaal thuis aangekomen heb ik nog anderhalf uur geslapen! Het was een bijzonder heilzame ervaring die ik iedereen gun! Een echte aanrader!!! bedankt Winant :)) Christine.

 • Christiane schreef:

  Dear Winant,
  thank you for your wonderful hand and foot massage. My feeling was as if you washed with your hands all old and bad emotions away. It was really relieving and re-centering mind and body. Thank you very much for this experience. Christiane

 • Mariet Derix schreef:

  Normaal zal ik niet gauw een reactie via de mail geven, maar de kennismaking met de Ayurveda massage van Winant was een geweldige ervaring. Zeker de moeite waard om nog wat vaker vanuit Doetinchem naar sauna Top Alivio in Horn te komen.

 • Rita Bleeker schreef:

  Tijdens onze vakantie in Limburg hebben we een bezoek gebracht aan een sauna waar Winant een massage praktijk heeft. Mijn man en ik hebben ons door Winant laten masseren. We waren niet op de hoogte van Ayurveda en hadden er ook nog nooit van gehoord. De massage met warme olie was erg fijn en zeer ontspannend. Door de manier van masseren en aanraken voel je je direct ontspannen. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker nog een keer terug.

 • Winant schreef:

  Definitie van gezond zijn volgens Ayurveda
  Volgens de Ayurveda is iemand pas gezond zodra de energieën in lichaam èn geest in balans zijn. De energiecentra in het lichaam die bekend staan als chakra,s dienen daartoe helemaal in balans te zijn. Dat wil niet zeggen dat er voor die energiecentra objectief te bepalen waarden zijn die voor iedereen optimaal zouden zijn. Volgens de Ayurveda is ieder mens immers anders en met een eigen unieke energieverdeling geboren, die bij de geboorte per definitie optimaal in balans is.{Deze energieverdeling wordt grotendeels genetisch bepaald (“zit in je DNA”), maar ook voor een klein deel door het jaargetijde, de stand van de planeten en de plaats van de wereld waar je geboren bent (polsdiagnose). Deze optimale balans is zichtbaar in het pure en stralende van een zuigeling. Deze optimale energieverdeling wordt “prakriti” genoemd.
  De Ayurveda stelt dat zodra we groeien, onze optimale energiebalans al snel vervormd wordt door vele verstorende factoren: disfunctionele afweermechanismen van ouders (mishandeling, verwaarlozing; en de verstorende invloed van TV op het ego zijn een paar voorbeelden. Ons prakriti verandert in een “vikriti”. Elk vikriti betekent dat we niet meer totaal gezond zijn, en dus dat we ons niet meer volledig in gelukzaligheid baden zoals een zuigeling dat nog kan.
  Niemand in onze samenleving kan een leven lang in een staat van gelukzaligheid verkeren, maar volgens de Ayurveda kunnen we er wel voor zorgen dat ons vikriti niet verergert en in lichamelijke symptomen uitmondt. De Ayurveda beschrijft methoden en technieken die we kunnen gebruiken om ons vikriti binnen de perken te houden, en dus gericht aan ziektepreventie te doen. Uitgangspunt daarbij is dat je dit alleen kunt als je je eigen prakriti (geboorte-energiebalans) en vikriti (energie-onevenwichtigheid) kent.

 • Mirella Schoonheim schreef:

  Ik was niet bekend met Ayurveda en alles wat erbij komt kijken en ben uitgenodigd door Winant om het eens te komen ervaren. De massage die ik kreeg was heerlijk. De warme olie die werd gebruikt zorgde voor een intense rust van zowel lichaam als geest. Ook de drukpuntmassage van hoofd en voeten was ronduit geweldig. Ik ervaarde een enorme ontspanning en viel bijna in slaap. Winant geeft verschillende massages waarbij je kunt kiezen uit massages met “kleding aan” en “kleding uit” dus je kunt zelf kiezen waar je je prettig bij voelt. Zeker een aanrader en zeker iets om eens een keer te gaan ervaren en ontdekken.

 • Paul Gieben schreef:

  Winant is een hele goede masseur. Hij heeft veel ervaring en kan putten uit verschillende behandelingen die hij zowel in Nederland als in India heeft geleerd.
  Het bijzondere aan zijn massages vind ik dat je merkt tijdens zijn werk dat hij masseert vanuit een spirituele bron.
  Daarom vind ik het heel fijn om regelmatig onder zijn handen te zijn.

 • Thérèse Hansen schreef:

  Op 12 juni 2013 hebben mijn man en ik genoten van een Marma massage. Winant deed dit met veel kennis van zaken. Wij beiden voelden ons geborgen en de rust die hiervan uitging heeft ons goed gedaan. Voor herhaling vatbaar.

 • Henriette Wieldraaijer schreef:

  Als je een te gekke massage wilt ontvangen door een kundig en relaxed aanraker, dan moet je bij Winant zijn! Absolute klasse!!

  • ilona luyten schreef:

   Wanneer je een goed massage wil dan moet je bij winant zijn te gek wat die man kan met massage

   • Ira schreef:

    Triple detox – juli 2016
    Met enige regelmaat van de klok kom ik bij Winant voor een van de massages en deze doen mij altijd bijzonder goed. Winant is een zeer vakkundig man, hij doet wat er op dat moment nodig is en in alles wat hij doet voel je zijn passie en aandacht voor zijn vak.

    In de praktijk hangt een aangename sfeer en ik weet dat ik bij Winant in goede handen ben. Ik voel me geborgen en ik kan me helemaal overgeven aan wat er komt. En deze keer drie behandelingen in 11 dagen, een zogenaamde triple-detox.

    De onderdelen die elke behandeling terug komen zijn Abhyanga (lichaamsmassage met warme medicinale ayurvedische olie), Marma stimulatie van energiepunten, Swedana een warmte behandeling en Shirodara (hoofdbehandeling waarbij een constant stroom van olie over het voorhoofd wordt gegoten). Tijdens de tweede behandeling werd er een Udwarthanam (lichaams scrubmassage) toegevoegd en op de afsluitende dag kwam er een nier- en leverpakking bij.

    De triple-detox was voor mij niet alleen maar ontspanning. Elke behandeling maakte mijn hoofd leeg, emoties werden aangeraakt en kregen de ruimte om naar buiten te komen. Ik voel me opgeschoond, fris, open (in allerlei opzichten) en meer aanwezig. Bewuster van alles in en om mij heen. En nu na twee weken heb ik nog steeds een gevoel van grote te-VREDE-nheid, rust, kalmte en dankbaarheid. Pijnklachten zijn wat minder en er is weer meer energie in mijn lijf. Een echte aanrader om jezelf (of een ander) cadeau te geven en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

    Hartegroet uit Maastricht

Plaats een Reactie