Liefde en passie voor deze prachtige holistische geneeswijze

Naast uiteenlopende baantjes die ik had in mijn jongere jaren, heb ik veel gereisd. Deze reizen verrijkten mijn horizon en levensinzichten enorm. Al snel kreeg ik interesse voor zelfverdieping, yoga, meditatie, dans en massage. Ik ontdekte dit mijn pad moest worden.

Tijdens verschillende opleidingen/trainingen van onder andere Chakra-dance facilitator, kundalini-, thai-, intuitive-, en rebalancing-massages, woekerde er ook steeds een verlangen om meer te leren over Ayurveda. Via Centrum Kaldenbroeck kwam Ayurveda op mijn pad. Hier ben ik intern door een Ayurvedisch arts ingewijd in de eerste Ayurvedische behandeltechnieken.

Mijn liefde en passie voor deze prachtige holistische geneeswijze werden alleen maar groter. Ik heb mijn kennis nog meer verdiept aan de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde in Nijmegen. Daarnaast heb ik verschillende mastertrainingen gedaan, om uit te diepen in de vele verschillende behandelmethodes, maar ook bijvoorbeeld Ayurveda en stervensbegeleiding.

Vandaag de dag ben ik zelfstandig praktiserend Ayurvedische massagetherapeute. Als mens ben ik een vrije geest, sta ik dicht bij de natuur, ben ik authentiek, puur en heb ik een grote passie voor dans

Lenny is werkzaam in ons tweede centrum, in het mooie mediteraanse Gandía, Spanje.
Alle behandelingen zijn ook op deze locatie mogelijk, en we faciliteren hier 2 keer per jaar de traditionele Panchakarma.
De ideale locatie en klimaat voor burn-out/detox trajecten!
Voor mijn massages en behandelingen bij Centro Ayurveda Gandía, kun je een direkte boekingen maken bij mij via:

– Mail: Lenny11janssen@gmail.com
– Telefoon: 06 280 25 861

Lach, straal, heb lief.

Lenny Janssen